About us

Neni company" е фирма во приватна сопственост основана во 1995 год. во Скопје. Главна дејност на фирмата е малопродажба на текстилни производи, претежно од реномирани брендови. Целта на фирмата е максимално да ги задоволи потребите и желбите на своите потрошувачи, пред се со изборот на висококвалитетни производи.
Со самото основање, во склопот на фирмата e бутикот “City fashion”во Градскиот Трговски Центар во Скопје. Во 2012 година го отворивме ексклузивниот бутик “City Fashion” во шопинг центарот Skopje city mall, a во Ноември 2015 година го отворивме бутикот “City fashion OUTLET”.

Од самото основање па до денес фирмата е во постојан развој, и ако на почетокот беа присутни само неколку брендови, денес портфолиото на брендови кои се продаваат во нашите бутици е: Pierre Cardin, Armani jeans, LAGERFELD, EA7-Emporio Armani, JOOP!, Seidensticker, Eterna, Club of comfort, Croata, Lindenmann, Antony Morato… 

Покрај малопродажните активности, "Neni company" е доста активна и во големопродажна активност, односно снабдувањето на многубројни државни институции и приватни фирми со висококвалитетна и модерна "корпоративна”облека.

И покрај зголемената конкуренција на македонскиот пазар, "Neni company" успешно ги извршува своите активности и постигнува значителни резултати во максималното задоволување на своите потрошувачи.

 Печати  Е-пошта

Регистрирај се за новости

Име:
Email:

Contact us

Кеј 13 Ноември, кула 3/23 Г.Т.Ц.
Скопје 1000 Македонија
Телефон: +389 (0)2 3239 000
 Факс: + 389 (0)2 3165 711

News

10.08.2015 Пристигна дел он новата Есен/Зима’15 колекција од брендовите: Pierre Cardin, Lagerfeld, Armani Jeans (машка и женска колекција), EA7 Emporio Armani, Antony Morato ….
20.07. попуст до -50% на колекцијата пролет/лето
07.07.2015 10% за еден, 20% за два и 30% попуст за три купени производи
23.05.2015 Во очекување на летните одмори, пристигна колекцијата ЕА7-Emporio Armani BEACHWEAR, го голем асортиман на купачи, пешкири, папучи и сл.
12.04.2015 Пристигна комплетната Летна колекција