City Fashion – Најдобар трговски објект за 2017 меѓу бутиците

Со огромно задоволство Ве известуваме дека City Fashion се закити со наградата за Најдобар трговски објект за 2017 година

Со огромно задоволство Ве известуваме дека City Fashion се закити со наградата за Најдобар трговски објект за 2017 година во категоријата на бутици. Ова признание претставува најдобра потврда за нашата посветеност на работата, професионалниот однос и огромниот број задоволни клиенти, но и поттик и понатаму да се стремиме да ги следиме највисоките светски стандарди.

January 24, 2018

Leave a reply