Креираме квалитетен продажен тим!

КРЕИРАМЕ КВАЛИТЕТЕН ПРОДАЖЕН ТИМ

Дококу имате желба и се чуствувате спремни да бидете дел од професионален и успешен тим, и да имате можност и практично да го примените своето знаење и искуство во директна продажба, аплицирајте за работа во бутикот која наскоро треба да се отвори – City Fashion Woman во Скопје Сити мол каде ке бидат застапени облека и аксесоари од светски познати бреднови како Michael Кors, Furla, Versace Jeans, Emporio Armani, Armani Exchange, Fracomina, JOOP!

Потребни квалификаци

 • Завршено минимум средно образование

 • Солидно познавање на Англиски или некој друг странски јазик
 • Основно познавање на MS Excel и MS Word
 • Одлични комуникациски вештини
 • Позитивност и енергичност
 • Работно искуство (минимум една годинаво иста или слична дејност)

Работни обрски

 • Продажба на високо квалитетна и брендирана женска облека и аксесоари
 • Прием и изложување на роба
 • Тимска работа и позитивност
 • Самоиницијатива и позитивен пристап
 • Одржување на хигиена на малопродажниот објект
 • Евиденција на документи во малопродажба
 • Почитување на кодексот на Нени Компани

Услови за работа

 • Можност за работа во одлични услови
 • Предност за истакнување со амбициозност и посветеност
 • Основна плата, со дополнителна мотивација согласно продажниот резултат
 • Бесплатна обука од реномирана македонска консултанска компанијa

Пратете Ваша биографија (CV) со слика на следниот маил: nenad@nenicompany.com.mk

НАПОМЕНА Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани

 

June 7, 2018

Leave a reply