КОНТАКТ

Адреса

Дирекција:
Кеј 13 Ноември, кула 3/23 Г.Т.Ц.
Скопје, Македонија
Outlet:
ТЦ Беверли Хилс, ниско приземје
Skopje City Mall:
Љубљанска 4, Кат 1, локал 220
ГТЦ:
Кеј 13 Ноември, приземје, локал 228

ТЕЛЕФОН

Дирекција: +389 (0)2 3239 000 Факс: + 389 (0)2 3165 711
ГТЦ: +389 (0)2 3135 464 Моб: + 389 (0)72 214 122
City Mall: +389 (0)2 3051 933 Моб: + 389 (0)72 222 109
Outlet: +389 (0)2 3133 063 Моб: + 389 (0)78 212 097

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Наслов

Вашата порака